Skip to main content
Dine genveje

Håndsæbe

Håndsæbe benyttes hver dag af stort set alle mennesker – både i hjemmet og på arbejdspladsen. Da det anvendes i så stor stil, er der naturligvis også et bredt udvalg af forskellige typer håndsæbe. Herunder finder du både skumsæbe, cremesæbe og fast sæbe. Nogle kommer med dispenser og andre er refills til dispensere, som vi også forhandler. Bruger du meget sæbe eller har en følsom hud, så har vi også sæben der tager hensyn til dine behov. Så få buk med snavset og sørg for at have rigelig med håndsæbe til alle der har behov for det. Til de særligt snavsede hænder anbefaler vi stærkere afrensningssæber.

resultater

Håndsæbe i mange størrelser

I udvalget af håndsæbe finder du både håndsæber i tuber og til brug i dispensere. Der er flere forskellige størrelser at vælge i mellem, som både egner sig til brug i hjemme og på virksomhedskontoret. Sæbedispenserne finder du naturligvis også her på siden under diverse rengøringsartikler, hvor du også finder dispensere til toiletpapir, håndklædeark og luftfriskere. Dispenserne er alle lette at montere på væggen og udskiftningen af fx toiletpapiret foregår ganske simpelt. Har du behov for hårdere rens til hænderne, så finder du det under desinfiktion og afrensning.

Plejende hudprodukter

På trods af at håndsæberne fås til en billig pris, betyder det ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten. Kvaliteten er altid helt i top og priserne i bund, da vi ønsker at sikre vores kunder den absolutte bedste løsning. Dette gælder også for vores cremer og hår- og kropssæbe, der med sine plejende ingredienser efterlader huden elastisk og gennemfugtet.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)