Skip to main content
Dine genveje

Desinfektion & afrensning

I mange arbejdsmiljøer er hænderne det absolut vigtigste arbejdsredskab. Arbejder du med mennesker og omgås mange i løbet af din dag, er det godt for dig selv og dem du møder, at kunne desinficere dine hænder. Dette beskytter både dig og folk omkring dig. Andre arbejder med maskiner og andet der fedter og griser hænderne til – i særdeleshed olier. Her skal der ofte mere til end almindeligt håndsæbe. Disse specialiserede produkter finder du herinde, hvor der er nok at vælge iblandt.

resultater

Desinfektion og afrensning til billige priser

Ligesom resten af vores sortiment tilbyder vi også gode priser på vores desinfektions- og afrensningsudvalg. Foruden billige priser leverer vi også varer, hvor kvaliteten er helt i top. Det samme gælder for vores håndsæber og cremer, der efterlader huden både ren og velplejet. Så sørg for at kunne få desinficeret hænderne og mindsk risikoen for at blive syg eller gøre andre syge. 

Hold hygiejnen i top i både virksomheden og privaten

Vores produkter til desinficering og afrensning egner sig til alt fra både virksomhedskontorer og hoteller, til private hjem og restauranter – og alt derimellem. Når der er stor trafik af mennesker, er det vigtigt, at hygiejnen er på plads. Til at vedholde en høj hygiejnestandard tilbyder vi bl.a. gulvrengøringsprodukter og opvaskemiddel, der også lever op til den høje kvalitetsstandard, vi tilbyder. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)