Skip to main content
Dine genveje

Hudplejecreme & lotion

Vores hænder er uden tvivl vores vigtigste værktøj i hverdagen. Derfor er det også vigtigt at passe på dem, så du kan få glæde af dem hele livet. Som så meget andet værktøj kræver hænder pleje og beskyttelse – især hvis de ofte er udsat for væsker, kemikalier og skiftende arbejdsmiljøer. Herunder finder du vores udvalg af cremer og lotion, der plejer og beskytter dine hænder – båder før, under og efter arbejde. Vi har produkter fra bl.a. Deb og Plum, både med og uden parfume. Vi anbefaler desuden brugen af handsker, der beskytter mod både kemikalier og direkte skader. 

resultater

Plejende cremer

Da huden hele tiden er udsat for vind og vejr og omskiftende inde- og udeklima, er det nødvendigt at tilføre den pleje. Med produkter fra Mogens Daarbak er du sikret et kvalitetsprodukt, der indeholder de nødvendige, plejende ingredienser, så du efterlader din hud fugtet og velplejet. Beholderne er lette dels at montere i en dispenser eller have stående ved håndvasken – eksempelvis ved siden af håndsæben.

Stort udvalg plejende produkter

Foruden vores billige cremer tilbyder vi også et stort udvalg af andre hud- og hårprodukter, der alle tilfører den nødvendige pleje. Vi har bl.a. hår- og kropssæbe samt desinfektions- og afrensningsprodukter i flere forskellige størrelser, så du kan finde en passende størrelse til fx privaten og virksomhedskontoret. Udvalget af disse produkter kan du finde enten her på webshoppen eller i en af vores mange butikker landet over, hvor vores dygtige medarbejdere står klar med hjælp og vejledning.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)