Skip to main content
Dine genveje

Vinduesrengøring

Den rigtige rengøring kræver det rigtige rengøringsmiddel. Dette gælder også glasoverflader. Så kom til at se klart igen gennem bilruder, i spejle o.l. med vinduesrengøring og glasrens fra Mogens Daarbak. Husk også at købe klude og spande til din vinduesrengøring, så du hurtigt kan få skinnende rene overflader igen.

resultater

Vinduesrengøring i høj kvalitet

Sammensætningen af de forskellige ingredienser i vinduesrengøringen kan opløse selv de mest genstridige urenheder og andet skidt. Derved får du et kvalitetsprodukt, der ikke blot er drøj i brug, men også til en pris, hvor det ikke kan betale sig at lade være. Vores produkter egner sig både til større og mindre forbrug i virksomheder, private hjem, restaurationer og mange andre steder med spejl- eller glasflader.

Også produkter til generel rengøring

Vores vinduesrengøring og glasrens egner sig ikke kun til vinduer, computerskærme eller tv, men er desuden også særdeles anvendelig til rengøring af bilruder. Vi forhandler også et stort udvalg af rengøringsartikler til gulve, sanitetsrengøring og generel rengøring. Gå på opdagelse i vores webshop og find alt du behøver ét sted og få det hele leveret i én bestilling.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)