Skip to main content
Dine genveje

Spande, mopper & klude

Ingen rengøring kan gøres effektiv og organiseret uden, spande, mopper og klude. Skal der rengøres større arealer, anbefaler vi, at du anskaffer dig en eller flere rengøringsvogne til dit rengøringspersonale, som du ligeledes finder her. Så gå på udkig i varerne her på siden og find inspiration til at effektivisere netop din rengøring! Hos Mogens Daarbak forhandler vi alt til den professionelle rengøring.

resultater

Spande, mopper og klude i lange baner

Med et bredt udvalg af forskellige rengøringsprodukter, finder du her alle de remedier du har brug for, i forbindelse med rengøring. Om det er til et mindre privat forbrug af fx klude, koste og mopper eller til et større forbrug i virksomheden af fx rengøringsvogne og moppesystemer, så er du landet det rigtige sted. Vi har varer i flere forskellige størrelser, så du kan finde netop den størrelse, der passer  dit specifikke formål.

Husk rengøringsmidlerne

Skal rengøringsskabet fyldes op med nye rengøringsartikler? Så glem ikke at tage et kig forbi vores store udvalg af rengøringsprodukter. Her har vi flere forskellige kvalitetsvarer at vælge imellem med bl.a. desinfektions- og afrensningsprodukter, vaskepulver, affaldsstativer og meget mere. Ligesom resten af vores sortiment sørger vi altid for, at du får de billigste priser, uden der er gået på kompromis med kvaliteten. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)