Skip to main content
Dine genveje

Sanitetsrengøring

Herunder finder du et udvalg af sanitetsrengøringsprodukter, der gør det lettere at komme af med snavs og urenheder både i hjemme og virksomheden. Så få fyldt op i rengøringsskabet med afløbsrens, kalkfjerner, ovnrens og skurecreme før uheldet er ude! 

resultater

Flere forskellige sanitetsprodukter

Hos Mogens Daarbak A/S har du altid et bredt udvalg af diverse produkter at vælge imellem – dette gælder naturligvis også vores sanitetsprodukter. Her finder du bl.a. skurecreme, afløbsrens, grundrens og meget mere. Disse sanitetsprodukter er en del af et større sortiment af rengøringsartikler, hvor vi tilbyder alt fra affaldssække og køkkenruller til hår- og kropssæbe.

Billige priser og hurtig levering

Hos os er kunderne altid i fokus, hvorfor vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder den bedst mulige service. Vi tilbyder derfor ikke blot produkter i de bedste materialer og højeste kvalitet, men også priser, hvor alle kan være med. Derudover sørger vores effektive og professionelle personale, at du allerede modtager dine varer dagen efter din bestilling, hvis du bestiller inden kl. 14 på hverdage.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)