Skip to main content
Dine genveje

Luftfriskere & duftkapsler

Lugte påvirker os meget og er med til at skabe et indtryk af vores omgivelser. Derfor er det vigtigt, at dårlig lugt ikke er til gene for gæster, kunder eller ansatte. Hos Mogens Daarbak tilbyder vi flere former for luftfriskere, der fjerner dårlig lugt og erstatter det med en frisk og positiv duft. Så om du leder efter diskrete duftkaplser, tidsindstillede dispensere eller manuelle spraydåser, så er det her du finder det. Vi forhandler de kendte mærker som Tork og Novadan, så du trygt kan komme dårlig lugt til livs.

resultater

Velduftende luftfriskere og duftkapsler

Vores aromagivende duftkapsler og luftfriskere – som er i særdeles høj kvalitet – er særligt velegnet til toiletter eller badeværelser, der bidrager til at opretholde et velduftende og indbydende rum. Her på siden kan du desuden finde flere forskellige produkter, der ligeledes egner sig til brug på toiletter eller badeværelser. Vi har bl.a. håndsæber og creme, der både giver bløde og rengjorte hænder og hud.

Spray eller dispenser?

Luftfriskerne og duftkapslerne finder du i flere forskellige størrelser både på spray, men også til at montere i en dispenser. Vi forhandler alt du skal bruge til toiletter og badeværelser, herunder et stort udvalg af toiletpapir og håndklædeark til billige priser. Alt sammen står klart på vores lager til at blive sendt ud til dig i dag, så du kan komme i gang med at bruge det i morgen. Saml alle dine indkøb ét sted og spar på både fragt og miljøbelastning.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)