Skip to main content
Dine genveje

Gulvrengøring

Ethvert gulv skal plejes og vaskes. Det kommer du ikke udenom. Om du har linoleumsgulv, klinkegulv eller en type gulv, der tåler vand, så finder du her rengøringsmidlet, der får dit gulv til at fremstå helt som nyt.

resultater

Gulvsæbe gør gulvrengøring til en leg

Med gulvsæbe fra Mogens Daarbak får du et kvalitetsprodukt, der let og effektivt opløser skidt og snavs, så du hurtigt får et flot, nyvasket gulv. Vi tilbyder sæber både med og uden voks – ved produkter med voks anbefales det dog at supplere med universalrengøring for at undgå for meget sæbefilm. Sæberne fås i flere størrelser, så du kan finde en størrelse, der passer til både hjemmet og virksomheden.

Stort udvalg af rengøringsartikler

Vores brede udvalg af diverse rengøringsartikler sikrer dit et stort vareudvalg at vælge imellem. Her du bl.a. spande, mopper og klude samt engangshandsker og sko, der er særlig velegnet til brug i forbindelse med gulvvask. Derudover har vi en lang række andre produkter til fx vinduesrengøring eller sanitetsrengøring. På den måde finder du det hele samlet ét sted, hvor høj kvalitet og lave priser går hånd i hånd. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)