Skip to main content
Dine genveje

Engangshandsker & sterile artikler

Engangshandsker er en fast del af manges hverdag. Der kan være mange grunde til at anvende engangshandsker. Arbejder du f.eks. med medicin, fødevarer, kemikalier eller i sundhedssektoren generelt kan det være til alles gavn at anvende beskyttelse til hænderne. De forhindrer spredning af bakterier og snavs, så du ikke smitter eller bliver smittet. Der findes forskellige typer engangshandsker, alle med deres fordele og ulemper. Du kan læse mere herom nederst på siden her.

resultater

Engangshandsker i flere materialer

Udover at tilbyde dig forskellige handskestørrelser, så kan du hos Daarbak også vælge engangshandsker i forskellige materialer. Her er lidt information om dem:

LDPE: Handsker af LDPE benyttes typisk som engangshandsker til korte sessioner. Du kender dem sikker fra tankstationer, kantiner og når du blander slik. Til prisen yder de god beskyttelse og mindsker risiko for bakteriespredning.

Vinyl: Vinylhandsker er gode til rengøringsopgaver, hvor der ikke er ekstra stærk kemi indblandet. Desuden kan de anvendes til håndtering af ikke-fede fødevarer. Plasten er blød, men anbefales ikke til anvendelse over en hel arbejdsdag.

Latex: Latexhandsker er gode til rengøring og håndtering af fødevarer. Desuden er de blødere og kan anvendes til plejeopgaver. Materialet er stærkere end vinyl og beskytter mod blod og kropsvæsker. Vær opmærksom på latexallergi.

Nitril: Nitrilhandsker er populære og giver ikke brugeren risiko for at udvikle latexallergi. De er desuden mere modstandsdygtige overfor kemikalier, medicin og diverse cremer. Nitrilhandsker er derfor de mest brugervenlige og yder den bedste beskyttelse i kategorien engangshandsker.

Så opgaven er udgangspunktet for dit valg af handske. Under de fleste af produkterne finder du ligeledes datablade, der yderligere beskriver handsken, dens egenskaber og dens godkendelser.

Beskyt din hud

Ved brug af engangshandsker er du nået et langt stykke af vejen i forhold til at beskytte din hud. Hvis du vil beskytte din hud yderligere, tilbyder vi både cremer og håndsæber, der begge indeholder kvalitetsingredienser, der plejer og fugtgiver huden. Derudover har vi et udvalg af hår- og kropssæbe, som både plejer og rengør hud og hår

.
Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)