Skip to main content
Dine genveje

Køkkenruller

På daarbak.dk finder du et stort udvalg af køkkenruller i flere forskellige kvaliteter. Her er der køkkenruller, som egner sig til både virksomheder og private hjem. Kig nærmere på vores varierede udvalg og køb din køkkenrulle nemt og bekvemt her på webshoppen.

resultater

Køkkenruller med høj kvalitetsstandard

Vi forhandler både 2-og 3-lagspapir, så du kan få den kvalitet, du ønsker. Lige meget hvilken papirtype, du vælger, får du en grundlæggende kvalitet, der er helt i top. På trods af den høje kvalitet betyder det ikke, at priserne følger med. Tværtimod er de presset helt i bund, så vores varer både er attraktive for virksomheder såvel som private. 

Papir i lange baner

Søger du i stedet efter andre typer papir, har vi både håndklædeark og håndklæderuller i samme gode kvalitet. Til disse tilbyder vi ligeledes et bredt udvalg af dispensere, ligesom vi også har dispensere til toiletpapir. Du finder alle varer her på webshoppen, men du er også meget velkommen i en af vores butikker landet over, hvor du kan se varerne fysisk og tage dem med hjem med det samme. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)