Skip to main content
Dine genveje
Håndklæderulle

Håndklæderuller

Spændende udvalg af håndklæderuller i forskellige farver, tykkelser og kvaliteter med forskellige formål. Dog er ens for alle, at kvaliteten er i top og prisen er i bund. Vi forhandler forskellige mærker, der har deres egen serie af nyttige kompatible dispensere. Hvert produkt er detaljeret beskrevet, så du let kan finde lige den rulle papir, der bedst muligt dækker dine behov. Så dyk ned i vores spændende udvalg og lad dig inspirere!

resultater

Håndklæderuller til mange formål

De store håndklæderuller egner sig til mange områder bl.a. industrikøkkener, toiletter, skoler, hvor der er et relativt stort papirforbrug. Leder du i stedet efter papir i mindre størrelser, har vi både håndklædeark og køkkenruller i mange forskellige størrelser og lagtykkelser. Fælles for dem alle er den høje kvalitet, der gør, at papiret er drøjt i brug.

Supplementer til håndklæderuller

Håndklæderuller egner sig særligt godt i områder, hvor hygiejnen skal være i top. Til dette formål forhandler vi en lang række produkter, der netop bidrager til en høje kvalitet. Vi har alt fra både hygiejneposer til håndsæbe og opvaskemiddel, som du også finder i flere forskellige størrelser alt efter behov. Alt sammen befinder sig på vores store varelager, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at sende dine varer af sted i dag, så du allerede kan modtage dem i morgen.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)