Skip to main content
Dine genveje

Håndklædeark

På de fleste moderne arbejdespladser i dag benyttes håndklædeark. De er det hygiejniske alternativ til håndklæder af stof, der hurtigt ville blive meget våde og fulde af bakterier. Oftest anvendes de på toiletter, i køkkener eller i værkstedet, men det er faktisk kun fantasien der sætter grænser for deres anvendelse. Der findes nemlig flere kvaliteter og typer end man lige tror. Herunder finder du vores nøje udvalgte håndklædeark fra mærker som Tork og Katrin. Skal du have det fulde ud af dine håndklædeark, anbefaler vi, at du benytter en passende dispenser hertil – så er de sikret mod tyveri, bakterier og vand.

resultater

Håndklædeark i flere størrelser

Vores store udbud af håndklædeark fra bl.a. Katrin og Abena giver dig et bredt udvalg at vælge imellem, hvor vi tilbyder flere forskellige størrelser. De respektive papirstørrelser er kompatible med hver deres dispenser – hvilke vi naturligvis også tilbyder her på webshoppen. Både dispensere og håndklædeark er produceret i de bedste materialer, hvorfor kvaliteten er helt i top, mens priserne modsat er helt i bund. 

Flere typer aftørringspapir

Hos Mogens Daarbak gør vi en dyd ud af at tilbyde vores kunder det størst mulige udvalg at vælge imellem. Derfor har vi naturligvis også andre alternativer til håndklædeark. Her på webshoppen finder du både køkkenruller, håndklæderuller og klude, der alt sammen ligger klar på varelageret til at blive sendt ud til dig, så du allerede kan modtage dem i morgen.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)