Skip to main content
Dine genveje

Alt i køkkenrulle, håndklædepapir og dispensere

Køkkenrulle og håndklædepapir er en del af de fleste menneskers hverdag. Køkkenruller bliver benyttet i langt de fleste hjem og virksomheder, hvor håndklædepapir hovedsageligt bliver anvendt i virksomheder. Papirhåndklæder egner sig nemlig godt til miljøer med en højere frekvens af brugere. Derudover er de mere hygiejniske end håndklæder af stof og man slipper for at skulle vaske. Papirhåndklæder i ark eller ruller til håndaftørring benyttes bedst med en passende dispenser, der beskytter papiret og sikrer brugerne den bedste oplevelse. Der findes køkenruller og papirhåndklæder af forskellige papirsammensætninger, så forskellige behov kan blive opfyldt. Hos Mogens Daarbak forhandler vi mange forskellige varianter til særdeles gode priser. Så gå på opdagelse og find din nye løsning allerede i dag.

 

Mest solgte

 

Alle produkter

resultater

Køkkenruller og håndklædeark i flere størrelser og kvaliteter

Med et sortiment på over 50 forskellige varer under køkkenruller og papirhåndklæder er du sikker på at dine behov kan blive opfyldt. Vi forhandler forskellig papirmateriale fra forskellige mærker, så du kan vælge lige hvilke produkter der bedst løser din opgave. Vælg imellem 1-, 2-, eller 3-lags papir og dispensere der udleverer i et uhindret flow eller mindre ad gangen. Det hele finder du her til konkurrencedygtige priser!

Papir med god sugeevne

Lige meget hvilken papirkvalitet, du vælger, er du altid sikret papir med en kraftig sugeevne, der både gavner miljøet og pengepungen. Denne høje kvalitet gælder ikke blot for vores håndklædeark og køkkenruller, men også vores udvalg af toiletpapir tilbyder samme gode sugeevne – og i øvrigt til priser, der er skruet helt i bund.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)