Skip to main content
Dine genveje
Filtrer produkter efter

Aftørringspapir

Aftørringspapir fra de kendte mærker, der leverer den bedste kvalitet for pengene. Der findes aftørringspapir til mange behov. Så hvad enten du behøver papir til generel aftørring af hænder og mindre spild eller specifikt papir til aftørring af værktøj, så er det her du finder det. Gå på opdagelse og find lige det aftørringspapir der klarer dine opgaver. Vores udvalg er godt, det samme er vores priser. 

resultater

Industri- og værkstedsruller i høj kvalitet

Aftørringspapir går også under synonymer som industri- og værkstedsruller. Rullerne er produceret i de bedste materialer, der sikrer en effektiv aftørring af olie, fedt, vand og andet smuds. Den høje kvalitet og lave pris giver dig derfor en økonomisk løsning, der er særligt velegnet til arbejdsområder, hvor der er et stort forbrug. 

Papir til enhver lejlighed

Aftørringspapir egner sig godt til mange opgaver. Det er dog ikke alle behov man bør stille med den samme type papir. Har du behov for aftørringspapir, så har du med sikkerhed også behov for toiletpapir eller håndklædepapir. Så nu hvor du er i gang med at finde rundt i vores aftørringspapir, hvorfor så ikke også få opfyldt flere af dine behov i samme bestilling? Du sparer på fragten, tiden og bøvlet ved at få opfyldt så mange af dine behov så få steder som muligt.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)