Skip to main content
Dine genveje
Filtrer produkter efter

Aftørringspapir & Dispensere

Stort udvalg af dispensere og aftørringspapir specielt velegnet til industri, værksteder, køkkener og mange flere. Alt sammen fås i markedets absolutte bedste kvalitet til priser, der er til at betale. Der findes aftørringspapir til mange formål. Lige fra spild i kantinen, til rengøring af specialværktøj. Til hver enkelt formål er der helt sikkert en type aftørringspapir og dispenser der klarer opgaven. Du finder kun ud af det ved at se vores store udvalg igennem her på siden!

resultater

Aftørringspapir i mange størrelser og varianter

Herover finder du vores store udvalg af aftørringspapir i både ruller og i ark. Nogle egner sig til store arbejdspladser i industrien, mens andre er bedre til det lille værksted i privaten. Noget aftørringspapir er specielt godt til glas, mens andet udmærker sig ved at kunne nå helt ind i sprækkerne på dit værktøj. Så gå på opdagelse og find frem til lige det aftørringspapir du eller din arbejdsplads har behov for. Du vil blive overrasket over udvalget! 

Brugervenlige dispensere

Her på siden finder du også et bredt udvalg af diverse dispensere til både toiletpapirhåndklæderulle og håndklædeark. Derudover tilbyder vi også almindelige køkkenruller, der er uundværlige i et kontorkøkken såvel som det private køkken. Lige meget hvad du ender med at bestille, er du altid sikret hurtig håndtering af din ordre, så du allerede modtager dine varer dagen efter din bestilling.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)