Skip to main content
Dine genveje

Skraldeposer og affaldsposer

Stort udvalg af standardplastposer og affaldsposer i flere forskellige størrelser og materialer. Alle poser er i den absolutte bedste kvalitet til priser, hvor alle kan være med.

resultater

Skraldeposer og affaldsposer til mange formål

Det store udvalg af standardposer og affaldsposer giver dig mange forskellige typer at vælge imellem, som netop passer til dit behov. Om du mangler poser til affaldsstativet eller papirkurven, så finder du det her på siden. Poserne egner sig særligt godt til opsamling af let affald, og den billige pris gør den til det oplagte, økonomiske valg til husholdninger eller virksomheder med hyppig affaldshåndtering.

Poser til affald i lange baner

Foruden vores kvalitetsstandardposer har vi en lang række af poser til andre formål. Du finder bl.a. fødevaregodkendte fryseposer, affaldssække og hygiejneposer, der alle sammen holder styr på og samler affaldet. Selvom kvaliteten et helt i top, betyder det ikke, at priserne følger med. Hos Mogens Daarbak sørger vi altid for, at vores kunder får den absolutte bedste løsning, hvor god kvalitet og lave priser går hånd i hånd. Køb affaldsposer her

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)