Skip to main content
Dine genveje

Hygiejneposer & Bleer

Hvad enten du kalder dem hygiejneposer eller madameposer, så er de uundværlige af flere grunde. De sørger for at holde rent på toilettet, de skåner miljøet og letter byrden for dit afløb. Herunder finder du vores udvalg af disse poser til gode priser. Der er flere modeller at vælge imellem, så du kan vælge den der passer dine behov bedst.

resultater

Brugervenlige hygiejneposer

Foruden hygiejneposens miljømæssige fordel, har denne også en brugervenlig fordel. Stativet til hygiejneposen kan let vægmonteres, hvorefter posen både nemt kan sættes på og skiftes ud til en ny. På den måde bliver arbejdet lettere både for dig selv eller rengøringspersonalet, og gør det derudover nemt at holde en høj hygiejnisk standard. 

Hold en høj hygiejnestandard

Når det kommer til rengøring, er vi formentligt alle interesseret i at holde en høj hygiejnestandard, hvad end det er i privaten eller virksomheden. Derfor tilbyder vi en lang række produkter, der både desinficerer og rengører diverse flader. Du finder bl.a. sanitetsrengøringsprodukter, universalrengøring og diverse rengøringsartikler, der alle er særdeles effektive, men samtidig skånsomme for miljøet.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)