Skip to main content
Dine genveje

Affaldsstativer & Beholdere

Motivér medarbejdere og besøgende til at samle skrald og affald ét sted med praktiske affaldsstativer og affaldsbeholdere, hvor du både får god kvalitet og billige priser samlet i ét og samme produkt. 

 

Udvalgte produkter

 

Alle produkter

resultater

Praktiske og stilfulde affaldsstativer og holdere

Med et affaldsstativ eller holder fra Mogens Daarbak er du ikke blot sikret markedets mest praktiske småaffaldshåndtering, men også en løsning, hvor der er kælet for den visuelle detalje. Stativerne og holderne er udformet således, at de passer ind stort set alle steder, hvad end det er i garderoben eller konferencelokalet, uden at stjæle opmærksomheden i rummet. 

Find posen til stativet. Hvis du har anskaffet dig et affaldsstativ eller holder er det naturligvis vigtigt, at du har poser, der passer til størrelsen på stativet. Her på webshoppen finder du et bredt udvalg af poser i flere forskellige størrelser, kvaliteter og farver. Vi tilbyder bl.a. affaldssække, hygiejneposer og diverse standardposer, der er særligt anvendelige til mange formål. Om det er standardposer, fryseposer eller andre posetyper, du mangler, er du sikret et kvalitetsprodukt i de bedste materialer til den optimale håndtering af affald, ejendele og meget andet.

Skån miljøet

Synes du også det er vigtigt at skåne miljøet, så kan du som Mogens Daarbak både privat og proffesionelt købe praktiske og stilfulde affaldsstativer og holdere, hvor du eller dine medarbejdere kan samle affaldet ét sted. Læs mere om vores miljøhensyn og CSR-politik her

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)