Skip to main content
Dine genveje

Alt til dit affald

Hvis du vil være sikker på at skraldet ender hvor det skal, så gør det lettere for folk og rengøringspersonalet ved at anvende affaldsposer, affsldssække og stativer til dem. Ligesom der findes mange typer affald, er der også mange typer affaldssække til skraldet. De miljørigtige og praktiske mennesker benytter affaldssystemer til at sortere deres affald korrekt. Dette kan ske igennem farveinddeling eller ved markering. Herinde finder du alle de redskaber du behøver for at komme korrekt af med dit affald. Vi sætter alle pris på den indsats du gør for at gøre dette korrekt. Alt sammen forhandles til konkurrencedygtige priser og du kan få det hele leveret på én gang.

resultater

Stort udvalg af affaldssække og affaldsstativer

Mogens Daarbaks efterhånden velkendte, brede sortiment byder bl.a. på et stort udvalg af forskellige sække og poser. Om du er på jagt efter standardposer, hygiejneposer eller fryseposer, så er det her, du finder det. Kvaliteten af posernes materialer sikrer dig, at indholdet bliver i posen – ligesom tilfældet er med vores affaldssække.

Få dig en praktisk løsning

I stedet for at have affaldsposer og -sække stående rundt omkring, kan du på praktisk vis organisere poserne ved at anskaffe dig en holder eller affaldsstativ. Det samme gælder vores papirkurve, der ligeledes holder styr på og samler papiraffald, der ellers hurtigt kan hobe sig op på skrivebordet. Alle sammen er udviklet med brugerne for øje, hvorfor brugervenligheden og kvaliteten fremtræder ganske tydeligt ved både materialevalg og udformning.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)