Skip to main content
Dine genveje

Rengøring | Alt til rengøring og aftørring

En god arbejdsplads og glade medarbejdere kræver et rent og velholdt arbejdsmiljø. Hos os finder du alt, hvad du skal bruge for nemt at holde arbejdspladsen ren og indbydende. Ved hjælp af menuen til venstre kan du navigere rundt mellem de forskellige kategorier, så du nemt og hurtigt finder de produkter, du har brug for.

Dispensere

Aftørring

Affaldsbeholdere

Rengøringsprodukter


Hvad køber andre?

 
 

Sikkerhed

Førstehjælp

 
 
 
 

Alt inden for rengøring

I vores brede kvalitetssortiment finder du alt, du har brug for af rengøringsartikler med alt lige fra affaldssække og stativer til de mere gængse rengøringsprodukter. Du finder produkter, der egner sig til ethvert rum, så om det er badeværelset, kontoret, entréen eller andet, der skal rengøres, så finder du udstyret her. Derudover har vi også spande og engangshandsker og sko, så du har de bedste og mest behjælpelige remedier, når du skal i gang med rengøringen.

En god hygiejne

For at sikre god hygiejne på arbejdspladsen og i hjemmet er det svært at undvære sæbe. Derfor tilbyder vi et stort sortiment af håndsæbe fra kendte mærker som Abena, Dove, Novadan og Tork. Vi forhandler sæbe i både tube og til dispensere, i sæbe- og skumform samt med og uden parfume. For yderligere at opretholde en god hygiejne kan du her på siden også finde et udvalg af desinfektions- og afrensningsprodukter. Hertil forhandler vi et stort udvalg af praktiske dispensere, der fordeler sæbe og desinfektion i passende mængder.

Aftørringspapir til ethvert formål

Hvad enten du skal bruge køkkenrulle til privaten eller aftørringspapir til virksomheden, kan du finde, hvad du søger hos os. Med vores store sortiment på over 50 forskellige varer såsom køkkenrulle i 2- og 3-lagspapir, papirhåndklæder i ark eller ruller og aftørringspapir til aftørring af hænder, værktøj og mindre spild er du sikker på at finde det papir, der opfylder dine behov. Vi forhandler papir i flere forskellige materialer, men uanset hvilket papir du vælger, garanterer vi kraftig sugeevne, høj kvalitet og konkurrencedygtige priser.

Hold styr på affaldet

Med vores brede sortiment af affaldssække, -stativer og -beholdere kan du motivere dine medarbejdere og besøgende til at samle affaldet ét sted og dermed sikre, at affaldet ender, hvor det skal. Vi tilbyder alt lige fra plastikaffaldsspande i farvene sort, hvid, grøn, gul, blå og rød til affaldssække i sort og klar plast samt brunt papir. Med vores mange praktiske og miljøvenlige løsninger har vi alt, du skal bruge for at kunne sortere dit affald korrekt og hjælpe med at skåne miljøet. Hos os er du sikker på at finde den løsning, der passer bedst til dig og din arbejdsplads.

Hurtig levering og kyndig vejledning

Når du har sendt din bestilling afsted, behandler vi straks din ordre, så du hurtigst muligt kan få glæde af dem. Hvis du bestiller inden kl. 14 på hverdage, har du allerede varerne i hænde dagen efter. Ønsker du i stedet at se varerne fysisk, eller mangler du et par tips og tricks til valg af rengøringsartikler, så står vi klar med en hjælpende hånd i en af vores mange butikker landet over.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)