• Registersystem EasyMount Vægstativ t/10 lommer A4 Sort
  • Registersystem EasyMount Vægstativ t/10 lommer A4 Sort

Registersystem EasyMount Vægstativ t/10 lommer A4 Sort

Varenr.
10230
Katalognr.
396095

ProbecoTrendy, simpelt og sikkert design. Når det kommer til en stilfuld organisationsløsning, er EasyMount serien, med sit elegante design, i sin helt egen liga. Et trendy, simpelt og sikkert design både i arbejdssituationer og som præsentation. Med sin buede fod vil EasyMount bord display se godt ud på ethvert skrivebord, og formen sikre at systemet er i perfekt balance. EasyMount er produceret i metal fremstillet med en let struktureret overflade i sort eller sølv pulverlakering.

Læs mere

243,69 kr.

Antal

Pr. stk.

Spar

Levering
Forventet levering 24.09.20

Beskrivelse

Trendy, simpelt og sikkert design. Når det kommer til en stilfuld organisationsløsning, er EasyMount serien, med sit elegante design, i sin helt egen liga. Et trendy, simpelt og sikkert design både i arbejdssituationer og som præsentation. Med sin buede fod vil EasyMount bord display se godt ud på ethvert skrivebord, og formen sikre at systemet er i perfekt balance. EasyMount er produceret i metal fremstillet med en let struktureret overflade i sort eller sølv pulverlakering.

EasyMount registersystem hvis du ønsker en enkel og stilren løsning. EasyMount er en serie med elegante produkter til både skrivebord, væg og skillevæg.

Specifikationer

Mærke
Probeco
Producentens Varenummer
280710
GTIN
5705925896282
Indhold Antal
1
Antal Pr. Pakke
1
Antal Pr. Kolli
1
Farve
Sort
Antal lommer
10
Model
EasyMount
Format
A4
Type
Vægregister