• Registersystem EasyMount Bordstativ t/5 lommer A5 Sort
  • Registersystem EasyMount Bordstativ t/5 lommer A5 Sort
  • Registersystem EasyMount Bordstativ t/5 lommer A5 Sort

Registersystem EasyMount Bordstativ t/5 lommer A5 Sort

Varenr.
41369
Katalognr.
102847

EasyMountTrendy, simpelt og sikkert design. Når det kommer til en stilfuld organisationsløsning, er EasyMount serien, med sit elegante design, i sin helt egen liga. Et trendy, simpelt og sikkert design både i arbejdssituationer og som præsentation. Med sin buede fod vil EasyMount bord display se godt ud på ethvert skrivebord, og formen sikre at systemet er i perfekt balance. EasyMount er produceret i metal fremstillet med en let struktureret overflade i sort eller sølv pulverlakering.

Læs mere

Pr. stk ekskl. moms

259,95 kr.

Forventet levering 25.02.20

Beskrivelse

Trendy, simpelt og sikkert design. Når det kommer til en stilfuld organisationsløsning, er EasyMount serien, med sit elegante design, i sin helt egen liga. Et trendy, simpelt og sikkert design både i arbejdssituationer og som præsentation. Med sin buede fod vil EasyMount bord display se godt ud på ethvert skrivebord, og formen sikre at systemet er i perfekt balance. EasyMount er produceret i metal fremstillet med en let struktureret overflade i sort eller sølv pulverlakering.

EasyMount registersystem hvis du ønsker en enkel og stilren løsning. EasyMount er en serie med elegante produkter til både skrivebord, væg og skillevæg.

• Kapacitet på 5 lommer.
• Leveres uden lommer.

Specifikationer

Mærke
EasyMount
Producentens Varenummer
281910
GTIN
5705925755503
Antal pr. pakke
1
Farve
Sort
Antal lommer
5
Model
EasyMount
Format
A5
Type
Bordregister