• Registersystem EasyMount Bordstativ t/5 lommer A4 Sort
  • Registersystem EasyMount Bordstativ t/5 lommer A4 Sort
  • Registersystem EasyMount Bordstativ t/5 lommer A4 Sort

Registersystem EasyMount Bordstativ t/5 lommer A4 Sort

Varenr.
10238
Katalognr.
102840

EasyMountTrendy, simpelt og sikkert design. Når det kommer til en stilfuld organisationsløsning, er EasyMount serien, med sit elegante design, i sin helt egen liga. Et trendy, simpelt og sikkert design både i arbejdssituationer og som præsentation. Med sin buede fod vil EasyMount bord display se godt ud på ethvert skrivebord, og formen sikre at systemet er i perfekt balance. EasyMount er produceret i metal fremstillet med en let struktureret overflade i sort eller sølv pulverlakering. 5 lommer A4.

Læs mere

Antal

Pr. stk.

Spar

337,44 kr.
Levering
Forventet levering 14.05.21

Beskrivelse

Trendy, simpelt og sikkert design. Når det kommer til en stilfuld organisationsløsning, er EasyMount serien, med sit elegante design, i sin helt egen liga. Et trendy, simpelt og sikkert design både i arbejdssituationer og som præsentation. Med sin buede fod vil EasyMount bord display se godt ud på ethvert skrivebord, og formen sikre at systemet er i perfekt balance. EasyMount er produceret i metal fremstillet med en let struktureret overflade i sort eller sølv pulverlakering. 5 lommer A4.

EasyMount registersystem hvis du ønsker en enkel og stilren løsning. EasyMount er en serie med elegante produkter til både skrivebord, væg og skillevæg.

• Kapacitet på 5 lommer.
• Leveres uden lommer.

Specifikationer

Mærke
EasyMount
Farve
Sort
Model
EasyMount
Format
A4
Type
Bordregister
Indhold pr. salgsenhed
1
Antal Pr. Kolli
5
Antal lommer
5
GTIN
5705925896428
Producentens Varenummer
280310
Leverandør Varenummer
280310