• Registersystem EasyMount Bordstativ t/5 lommer A4 Sort
  • Registersystem EasyMount Bordstativ t/5 lommer A4 Sort
  • Registersystem EasyMount Bordstativ t/5 lommer A4 Sort

Registersystem EasyMount Bordstativ t/5 lommer A4 Sort

Varenr.
10238
Katalognr.
102840

EasyMountTrendy, simpelt og sikkert design. Når det kommer til en stilfuld organisationsløsning, er EasyMount serien, med sit elegante design, i sin helt egen liga. Et trendy, simpelt og sikkert design både i arbejdssituationer og som præsentation. Med sin buede fod vil EasyMount bord display se godt ud på ethvert skrivebord, og formen sikre at systemet er i perfekt balance. EasyMount er produceret i metal fremstillet med en let struktureret overflade i sort eller sølv pulverlakering.

Læs mere

Pr. stk ekskl. moms

269,95 kr.

Køb 2 og spar 8,10 kr.

Forventet levering 21.04.20

Beskrivelse

Trendy, simpelt og sikkert design. Når det kommer til en stilfuld organisationsløsning, er EasyMount serien, med sit elegante design, i sin helt egen liga. Et trendy, simpelt og sikkert design både i arbejdssituationer og som præsentation. Med sin buede fod vil EasyMount bord display se godt ud på ethvert skrivebord, og formen sikre at systemet er i perfekt balance. EasyMount er produceret i metal fremstillet med en let struktureret overflade i sort eller sølv pulverlakering.

EasyMount registersystem hvis du ønsker en enkel og stilren løsning. EasyMount er en serie med elegante produkter til både skrivebord, væg og skillevæg.

• Kapacitet på 5 lommer.
• Leveres uden lommer.

Specifikationer

Mærke
EasyMount
Producentens Varenummer
280310
GTIN
5705925896428
Antal pr. pakke
1
Antal pr. kolli
5
Farve
Sort
Antal lommer
5
Model
EasyMount
Format
A4
Type
Bordregister