• Puf SACKit RETROit Drum Cobana Sort
  • Puf SACKit RETROit Drum Cobana Sort

Puf SACKit RETROit Drum Cobana Sort

Varenr.
120078

SACKitSmuk puf til indendørs og udendørs brug. Farverne matcher RETROit Cobana stolen perfekt. RETROit Cobana Drum er en puf i høj kvalitet med vintage design. Det kraftige Cobana stof og puffens funktionelle udformning gør, at puffen holder formen - også når du ikke bruger den! Kombinér din puf med en TRAYit bakke og skab et smukt bakkebord - perfekt sammen med RETROit stolen, som sofabord eller sengebord. Tag din RETROit Cobana Drum med ud i alle slags vejr - Cobana stoffet er både vandafvisende og lysægte. Brug den som ekstra siddeplads/fodskammel i indretningen eller mix den med en RETROit for det optimale design look!

Læs mere

Pr. stk ekskl. moms

959,00 kr.

Forventet levering 21.02.20

Beskrivelse

Smuk puf til indendørs og udendørs brug. Farverne matcher RETROit Cobana stolen perfekt. RETROit Cobana Drum er en puf i høj kvalitet med vintage design. Det kraftige Cobana stof og puffens funktionelle udformning gør, at puffen holder formen - også når du ikke bruger den! Kombinér din puf med en TRAYit bakke og skab et smukt bakkebord - perfekt sammen med RETROit stolen, som sofabord eller sengebord. Tag din RETROit Cobana Drum med ud i alle slags vejr - Cobana stoffet er både vandafvisende og lysægte. Brug den som ekstra siddeplads/fodskammel i indretningen eller mix den med en RETROit for det optimale design look!

• 100% olefin fiber
• Fyld: EPS kugler (100% kemikaliefri)
• Mål: D50 x H35 cm
• Testresultat / slidstyrke: 20.000 Martindale
• Lysægthed: skala 7-8
• Vandafvisende: skala 90

Vi gør opmærksom på, at RETROit Drum er fyldt meget hårdt med kugler, når du modtager den. Derfor kan stolen føles en smule hård de første par gange, du bruger den. Kuglerne falder til efter få ugers brug, og stolen vil føles meget behagelig at sidde i. Den hårde fyldning sikrer dig, at din sækkestol holder formen i længere tid.

Din RETROit Cobana drum rengøres let med 40 grader varmt vand, enten med en fugtig klud eller ved at skylle stolen. Stolen skal tørre ved lav temperatur. Selvom betrækket på stolen er aftageligt, kan du ikke vaske det i maskine, da de håndsyede sting langs stolens kanter kan tage skade og Olefin materialet tåler ikke maskinvask. Betrækket kan stryges ved lav temperatur. ​Til den daglige rengøring anbefaler vi, at du støvsuger stolen.

 

 

Specifikationer

Mærke
SACKit
Producentens Varenummer
8574003
GTIN
5711972000626
Antal pr. pakke
1
Farve
Sort
Model
RETROit DRUM Cobana
Højde
35 cm
Diameter
50 cm