Skip to main content

Puf SACKit RETROit Drum Canvas Petroleum

Puf SACKit RETROit Drum Canvas Petroleum
  • Puf SACKit RETROit Drum Canvas Petroleum
Puf SACKit RETROit Drum Canvas Petroleum
Varenr.: 120072
Lagerstatus: 4-9 dage
RETROit Canvas Drum - Puf til RETROit Canvas sækkestol til indendørs brug. Brug den som fodskammel til din RETROit, som ekstra siddeplads i stuen eller kombinér den med TRAYit bakken og skab et lille bakkebord. RETROit Canvas Drum er et multifunktionelt produkt, som du vil få glæde af i årevis. SACKit har skabt en vintage puf, som er perfekt til det minimalistiske hjem. Puffen har smukt dansk design med håndsyede hørsting langs kanterne, som giver den et råt look. Puffens unikke konstruktion giver dig fantastisk komfort og sikrer samtidig, at den beholder form og tekstur i årevis. Betrækket er fremstillet i slidstærkt canvas (95% polyester og 5% bomuld), har en kraftig YKK lynlås og er fyldt med EPS kugler i bedste kvalitet.
kr. 799,25
Ekskl. moms
Antal pr. pakke/æske: 1
Køb flere og spar
Alle priser er ekskl. moms

Specifikationer

Højde 35 cm
Diameter 50 cm
Brand SACKit
Farve Petroleum
Model RETROit Drum Canvas
Lev. varenummer 8572003

Udvidet beskrivelse

• 95% polyester, 5% bomuld
• Fyld: EPS kugler (100% kemikaliefri)
• Størrelse: D50 x H35 cm
• Testresultat / slidstyrke: 20.000 Martindale

RETROit Drum er fyldt meget hårdt med kugler, når du modtager den. Derfor kan stolen føles en smule hård de første par gange, du bruger den. Kuglerne falder til efter få ugers brug, og stolen vil føles meget behagelig at sidde i. Den hårde fyldning sikrer dig, at din sækkestol holder formen i længere tid.

Din RETROit Canvas puf rengøres let med en fugtig klud, eventuelt tilsat lidt mildt rengøringsmiddel. Selvom betrækket på puffen er aftageligt, anbefaler vi ikke, at du vasker det, da de håndsyede sting langs puffens kanter kan tage skade ved maskinvask. 

 

Andre har også set

Måske er du også interesseret i

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)