• PhoneAlone Lydisoleret Telefonboks til 1 Person
  • PhoneAlone Lydisoleret Telefonboks til 1 Person
  • PhoneAlone Lydisoleret Telefonboks til 1 Person
  • PhoneAlone Lydisoleret Telefonboks til 1 Person
  • PhoneAlone Lydisoleret Telefonboks til 1 Person
  • PhoneAlone Lydisoleret Telefonboks til 1 Person

    +2

PhoneAlone Lydisoleret Telefonboks til 1 Person

Varenr.
137534

PhoneAloneEuropæisk produceret telefonboks fra PhoneAlone. Denne telefonboks er produceret i stilrene materialer der klæder de fleste kontorer. PhoneAlones bokse er produceret med usynlige hængsler og sammensatte beslag, der gør det muligt at sætte boksen i et hjørne samt stille flere bokse ved siden af hinanden. Telefonboksen er lydisoleret, og giver dig og dine kolleger et privat rum at have telefonsamtaler uden andre lytter med.

Læs mere
Kan også leases

24.875,00 kr.

Antal

Pr. stk.

Spar

Levering
Forventet levering 03.12.20

Beskrivelse

Europæisk produceret telefonboks fra PhoneAlone. Denne telefonboks er produceret i stilrene materialer der klæder de fleste kontorer. PhoneAlones bokse er produceret med usynlige hængsler og sammensatte beslag, der gør det muligt at sætte boksen i et hjørne samt stille flere bokse ved siden af hinanden. Telefonboksen er lydisoleret, og giver dig og dine kolleger et privat rum at have telefonsamtaler uden andre lytter med.

• Lydisoleret design med tykke vægge og sikkerhedsglas i døren. Se testresultaterne fra en lydtest længere nede på siden.
• Indbygget bord til notesbogen, den bærbare pc, eller lignende.
• Selvlukkende hængsler med soft-close.
• Indbygget strømstik og USB-stik til opladning af pc og lignende.
• Indbygget ventilationssystem og LED-lys som tændes automatisk med bevægelsessensor.
• Magnetisk dør sikrer tæt lukning.
• Justerbare fødder gør det nemt at placere telefonboksen på ujævne underlag.

 

Mindre støj = større arbejdsglæde
Undersøgelser har vist, at støj og larm kan skabe koncentrationsbesvær, træthed og være en kontribuerende faktor til fx stress. Det behøver ikke være overdøvende larm, men en konstant støj fra kolleger på fx åbne kontorlandskaber kan være nok til at forværre dine kollegers produktivitet. En lukket mødeboks, hvor du er garanteret arbejdsro, kan være en god løsning for de fleste, og være med til at forhøje arbejdsglæden.


Sundere arbejdsmiljø giver bedre kolleger
Mødebokse giver mulighed for at oprette små, men sædeles praktiske mødelokaler, hvor man kan sidde i fred uden forstyrrelser udefra. Samtidigt forstyrrer man heller ikke ens kolleger, som man måske ville have gjort hvis man havde holdt mødet ved skrivebordet. Mødeboksene er også gode til fokuseret arbejde, hvor det er vigtigt at man ikke bliver forstyrret. Og dét giver et bedre arbejdsmiljø!


Hold dine samtaler og møder private
Telefonen ringer ofte når man er på arbejde – men man styrer ikke altid hvem der ringer. Nogle gange kan det være akavet at have en privat samtale med kollegerne siddende rundt om en, og det kan på samme måde også være forstyrrende at være den der ufrivilligt lytter med. Med en lukket telefonboks har man altid et fortroligt sted at gå hen og have en telefonsamtale, hvor man slipper for lyttende ører.

 

Leasing af mødebokse til din arbejdsplads:

En mødeboks kan være en større investering for mange virksomheder, så derfor tilbyder vi også muligheden for at lease denne eller andre mødebokse og telefonbokse til din arbejdsplads.

Læs mere om leasing her af mødebokse her. Vi sørger selvfølgelig for en skræddersyet løsning og et godt tilbud, som imødekommer behovene i din virksomhed.

 

Vi tilbyder selvfølgelig levering med montering af alle typer mødebokse:
• 1 personers bokse: Levering og ca. 5 timers montage: 2750 kroner ekskl. moms.
• 2 personers bokse: Levering og ca. 10 timers montage: 5500 kroner ekskl. moms.
• 3-4 personers bokse: Levering og ca. 15 timers montage: 8250 kroner ekskl. moms.

Specifikationer

Mærke
PhoneAlone
Farve
Hvid
Format
1 person
Højde
220 cm
Bredde
100 cm
Dybde
96 cm
Antal Pr. Pakke
1
Antal Pr. Kolli
1
Materiale
Melamin
Leverandør Varenummer
PhoneAlone tlfboks