Skip to main content

Opbevaringsmøbel S3 H:131 cm x B:132 cm x D:43 cm Sort/Hvid

Opbevaringsmøbel S3 H:131 cm x B:132 cm x D:43 cm  Sort/Hvid
  • Opbevaringsmøbel S3 H:131 cm x B:132 cm x D:43 cm  Sort/Hvid
Opbevaringsmøbel S3 H:131 cm x B:132 cm x D:43 cm  Sort/Hvid
Varenr.: 68074
Lagerstatus: 4-9 dage
Levering: 6-8 uger. S3 er tredje skud på stammen af byKATO-designede opbevaringsmøbler. Inspirationen kommer fra de danske klassikere, men har samtidig fået tilført et nutidigt strejf af modernisme. Resultatet er blevet en interessant fusion af nyt og klassisk design, der samtidig giver en lang række opbevaringsmuligheder.
kr. 24.950,00
Ekskl. moms
Antal pr. pakke/æske: 1
Køb flere og spar
Alle priser er ekskl. moms

Specifikationer

Bredde 131 cm
Højde 132 cm
Dybde 43 cm
Brand Andersen Furniture
Farve Sort/Hvid
Model S3
Designer byKATO

Udvidet beskrivelse

Levering: 6-8 uger.

S3 er tredje skud på stammen af byKATO-designede opbevaringsmøbler. Inspirationen kommer fra de danske klassikere, men har samtidig fået tilført et nutidigt strejf af modernisme. Resultatet er blevet en interessant fusion af nyt og klassisk design, der samtidig giver en lang række opbevaringsmuligheder. Det funktionelle møbel har således både skuffer og låger, og det kan derfor bruges til at opbevare alt fra porcelæn og service til spil, vaser m.m. Ligesom S1 sideboard og S2 reolerne er også S3 skabt med afsæt i det gode, klassiske snedkerhåndværk. Skabet er produceret i massivt træ med tapsamlinger, drejede ben med messingkraver og skufferammer, ligeledes i massivt træ.  

Opbevaringsmøblet fås i massivt eg og valnød. Og som noget nyt kan S3 nu også fås med sort korpus. Hertil kan der vælges mellem to varianter af fronten for at tilføre endnu mere personlighed til møblet. Den ene er med flerfarvede låge- og skuffefronter i beige og grålige nuancer, mens S3 i den anden variant leveres i en mere enkel og klassisk udgave med ensfarvede hvide fronter.

Mål: B 131 x D 43 x H 132 cm. Benene er monteret med stillesko.

Andre har også set

Måske er du også interesseret i

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)