• Opbevaringsmøbel S3 H:131 cm x B:132 cm x D:43 cm  Valnød/farvet
  • Opbevaringsmøbel S3 H:131 cm x B:132 cm x D:43 cm  Valnød/farvet

Opbevaringsmøbel S3 H:131 cm x B:132 cm x D:43 cm Valnød/farvet

Varenr.
68075

Andersen Furniture?Levering 6-8 uger. S3 er tredje skud på stammen af byKATO-designede opbevaringsmøbler. Inspirationen kommer fra de danske klassikere, men har samtidig fået tilført et nutidigt strejf af modernisme. Resultatet er blevet en interessant fusion af nyt og klassisk design, der samtidig giver en lang række opbevaringsmuligheder.

Læs mere

Pr. stk

31.187,50 kr.
Levering
Forventet levering 08.07.20

Beskrivelse

?Levering 6-8 uger. S3 er tredje skud på stammen af byKATO-designede opbevaringsmøbler. Inspirationen kommer fra de danske klassikere, men har samtidig fået tilført et nutidigt strejf af modernisme. Resultatet er blevet en interessant fusion af nyt og klassisk design, der samtidig giver en lang række opbevaringsmuligheder.

Levering 6-8 uger.

S3 er tredje skud på stammen af byKATO-designede opbevaringsmøbler. Inspirationen kommer fra de danske klassikere, men har samtidig fået tilført et nutidigt strejf af modernisme. Resultatet er blevet en interessant fusion af nyt og klassisk design, der samtidig giver en lang række opbevaringsmuligheder. Det funktionelle møbel har således både skuffer og låger, og det kan derfor bruges til at opbevare alt fra porcelæn og service til spil, vaser m.m. Ligesom S1 sideboard og S2 reolerne er også S3 skabt med afsæt i det gode, klassiske snedkerhåndværk. Skabet er produceret i massivt træ med tapsamlinger, drejede ben med messingkraver og skufferammer, ligeledes i massivt træ.  

Opbevaringsmøblet fås i massivt eg og valnød. Og som noget nyt kan S3 nu også fås med sort korpus. Hertil kan der vælges mellem to varianter af fronten for at tilføre endnu mere personlighed til møblet. Den ene er med flerfarvede låge- og skuffefronter i beige og grålige nuancer, mens S3 i den anden variant leveres i en mere enkel og klassisk udgave med ensfarvede hvide fronter.

Mål: B 131 x D 43 x H 132 cm. Benene er monteret med stillesko.

Specifikationer

Mærke
Andersen Furniture
Dybde
43 cm
Antal pr. pakke
1
Farve
Valnød
Designer
byKATO
Model
S3
Højde
132 cm
Bredde
131 cm