Besked
Spar 20% på alt* hele weekenden med rabatkoden Spar20. Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer. Se øvrige regler.

Tilmeld dig LeverandørService

Gratis betalingsservice for erhverv – slip for rykkere og gebyrer

Her kan du tilmelde dine fremtidige regninger fra Mogens Daarbak A/S til LeverandørService. Betalingerne klares automatisk og til tiden.

LeverandørService udbydes i samarbejde med Nets (PBS) og tilsvarer betalingsservice for private – blot er der her tale om betalinger mellem virksomheder. Hvis din virksomhed tilmeldes LeverandørService, skal du ikke tænke på betalingsfrister eller rykkere. Beløbene bliver automatisk trukket fra virksomhedens konto på forfaldsdatoen, så vi har pengene til tiden, og din virksomhed har pengene længst muligt.

Det er gratis at betale med LeverandørService, og du kan altid afvise en PBS-betaling, hvis der er uoverensstemmelser i fakturaen. Forfaldende poster trækkes på din konto ved forfald og vil fremgå af kontooversigten fra din bank.

Har du spørgsmål til PBS LeverandørService, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 96 33 33 33 eller e-mail [email protected].

Husk! For at tilmelde dig LeverandørService kræves der medarbejdersignatur. Ved virksomheder med flere ejere – skal alle ejere underskrive.

Tilmeld dig nu via linket, eller download blanketten længere nede på siden og tilmeld dig via den. 

Tilmeld dig her
Mogens Daarbak

Vil du hellere selv printe?

  1. Download og print blanketten
  2. Udfyld oplysningerne
  3. Send formularen til [email protected]

Sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninger

Dine oplysninger er fortrolige og sendes på samme sikre måde, som bruges til betalinger via internettet. I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som viser, at du er på en sikker server.

Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og Nets. Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til Nets