Samarbejde med Office Depot

Vidste du, at vi er officiel dansk partner for den europæiske del af kontorforsyningsgiganten, Office Depot?

Det indebærer, at vi servicerer Office Depots største kunder i Danmark, og at vi har mulighed for at indgå og servicere internationale aftaler inden for Office Supply området.

Fra konkurrenter til samarbejdspartnere

Kort fortalt går vores samarbejde med Office Depot ud på at optimere indkøbsprocesser og reducere omkostninger for vores kunder. Sammen kan vi nemlig skabe bedre aftaler for vores kunder på tværs af landegrænser og sikre den daglige drift.

Ved offentliggørelsen af samarbejdet i 2018 udtalte vores salgsdirektør, Henrik Nielsen: ”Partnerskabet med Office Depot er en vigtig del af vores arbejde med konstant forbedring af tilgængelighed og bekvemmelighed for vores kunder. Vi kan nu servicere virksomheder internationalt, hvilket gør os til en langt stærkere samarbejdspartner for organisationer med afdelinger i både Danmark og uden for landets grænser. Vi går en spændende fremtid i møde!”

Har du nogle spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om, hvad vores samarbejde med Office Depot kan betyde for din virksomhed, så send os en mail på ks-info@daarbak.dk.

Hvad er Office Depot?

Office Depot Inc. er en af verdens førende udbydere af kontorartikler, services og løsninger til virksomheder over hele verden.

Virksomheden startede i 1986 med en enkelt butik i Ft. Lauderdale, Florida, men er siden vokset til 1400 butikker i USA og har mere en 38.000 medarbejdere på verdensplan.