Skip to main content

Returnering - Ofte stillede spørgsmål

 Hvordan returnerer jeg en defekt vare?

Ønsker du at returnere en vare, skal du kontakte kundeservice på tlf. 96 33 33 33 eller udfylde denne formular. Du bedes oplyse faktura-/ordrenummer, varenummer og antal. Ved en reklamation er det vigtigt, at du kontakter os inden for 24 timer efter modtagelsen af varen. Se også vores returpolitik her.

 

  Hvordan returnerer jeg en fejlbestilt vare?

Du kan returnere en fejlbestilt vare inden for 30 dage, hvis den indgår i vores standardsortiment. Du skal udfylde en returformular, og du vil herefter modtage et sagsnummer og besked om, hvornår varen bliver afhentet. Varen skal returneres ubeskadiget og i original emballage. Teknologivarer skal returneres i ubrudt emballage. Segl på software må ikke være brudt. Bestillingsvarer og specialvarer tages ikke retur.

 

 Hvad koster det at returnere en vare?

Hvis der er tale om en reklamation, fordi produktet er defekt, betaler Mogens Daarbak A/S returfragten og sørger for, at du får erstattet dit produkt hurtigst muligt. Er der tale om returnering af en fejlbestilt vare, modregner vi en returneringsomkostning på 25% til håndtering og afhentning af varen. Hvis den reklamerede vare beskadiges på grund af manglende emballage ved returnering, er det afsenderens ansvar. Returfragt (porto eller fragt) afholdes af kunden.

 

  Kan jeg returnere mine brugte tonere til Mogens Daarbak A/S?

Ja, som et led i vores miljøpolitik tilbyder vi vores kunder, at de kan returnere deres brugte tonere til os. De brugte tonere bliver sorteret og håndteret på en miljømæssig forsvarlig måde og så vidt muligt genbrugt.

Du kan enten indlevere dine brugte tonere i en af vores butikker eller bestille afhentning af dem via tonergenbrug.dk.

 

  •  Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål?
  • Du kan læse vores salgs- og leveringsbetingelser her, vores returpolitik her eller kontakte kundeservice på ks-info@daarbak.dk eller tlf. 96 33 33 33.

    Velkommen hos
    Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)