Skip to main content

Mit Daarbak - Ofte stillede spørgsmål

 Hvad er ”Mit Daarbak”?

Som online kunde hos Mogens Daarbak A/S er alle dine ordrer, specialaftaler, fakturaer, favoritprodukter, kontrakter og særlige tilbud samlet ét sted, nemlig under dit kontrolpanel i ”Mit Daarbak”. Det betyder, at du altid har overblik over dine indkøb og til enhver tid hurtigt og nemt kan gå ind og bestille varer, lave favoritlister og se tilbud tilpasset dine præferencer.


 Hvilke muligheder har jeg som kunde på daarbak.dk?

Der findes 3 forskellige kontotyper på daarbak.dk. Vi tilpasser priser og muligheder til de enkelte kontotyper, så du altid kan regne med, at den pris, du ser, er den rigtige.

» Privatkunde:

For dig der skal handle ind til privat forbrug. Alle priser vises inkl. moms, så du aldrig bliver overrasket ved betaling.

» Erhvervskunde / virksomhed:

For dig der køber ind til en virksomhed. Alle priser vises ekskl. moms.

» Erhvervskunde / virksomhed med special- og kreditaftale:

For dig der køber ind til en virksomhed og har en kreditaftale. Alle priser vises ekskl. moms og til den pris, der fremgår af en eventuel specialaftale.


 Hvordan opretter jeg en konto?

forsiden af daarbak.dk skal du klikke på ”opret konto”, vælge om du er erhvervs- eller privatkunde samt udfylde de nedenstående oplysninger. Er du allerede i gang med at udvælge og købe varer, vil du automatisk blive bedt om at oprette en konto, før du betaler.

Har du allerede et konto-/debitnummer til Mogens Daarbak A/S, bedes du kontakte kundeservice på tlf. 96 33 33 33 for at få oprettet et login.


 Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt mit login?

Hvis du glemmer din adgangskode til "Mit Daarbak", kan du indtaste din e-mail på login-siden, og du vil få tilsendt en ny midlertidig adgangskode. Adgangskoden kan du efterfølgende ændre under "Mit Daarbak" -> "Kontooplysninger".

Har du problemer, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 96 33 33 33.


 Vi er flere i virksomheden, der skal bruge webshoppen. Hvordan fungerer det?

I kan oprette flere medarbejderlogin med forskellige rettigheder under én konto på daarbak.dk. Ved at tilpasse jeres medarbejderlogin, kan I gøre det muligt for nogle medarbejdere at købe varer, mens andre måske kun har brug for et overblik over fakturaer og ordrehistorik. Det sparer jer for en masse tid og besvær, og gør det nemmere for virksomheden at købe intelligent ind.


 Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte kundeservice på ks-info@daarbak.dk eller tlf. 96 33 33 33.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)