• Nøgleskab Durable Key Box til 18 nøgler Sølv
  • Nøgleskab Durable Key Box til 18 nøgler Sølv

Nøgleskab Durable Key Box til 18 nøgler Sølv

Varenr.
68718
Katalognr.
137461

DurableNøgleskab i aluminium til 18 stk. nøgler. Leveres med cylinderlås og to nøgler samt skruer til montering. Med overskuelig indholdsfortegnelse, som gør det nemt at finde den rigtige nøgle. Nøglekrogen kan placeres i flere forskellige højder for at tilpasses efter behov. Praktisk nøglering der hænger fast på sin plads, på den specialdesignet nøglekrog. Enkelt at fastgøre og flytte. Nøgleringens etiket kan nemt markeres, hvilket gør det hele overskueligt og nemt at holde styr på sine nøgler. Inklusiv 1 sæt med 6 stk. nøgleringe.

Læs mere

Pr. stk ekskl. moms

499,95 kr.

Forventet levering 05.03.20

Beskrivelse

Nøgleskab i aluminium til 18 stk. nøgler. Leveres med cylinderlås og to nøgler samt skruer til montering. Med overskuelig indholdsfortegnelse, som gør det nemt at finde den rigtige nøgle. Nøglekrogen kan placeres i flere forskellige højder for at tilpasses efter behov. Praktisk nøglering der hænger fast på sin plads, på den specialdesignet nøglekrog. Enkelt at fastgøre og flytte. Nøgleringens etiket kan nemt markeres, hvilket gør det hele overskueligt og nemt at holde styr på sine nøgler. Inklusiv 1 sæt med 6 stk. nøgleringe.

Nøgleskab i aluminium til 18 nøgler. Leveres med cylinderlås og to nøgler samt skruer til montering. Med overskuelig indholdsfortegnelse, som gør det nemt at finde den rigtige nøgle. Nøglekrogen kan placeres i flere forskellige højder for at tilpasses efter behov. Praktisk nøglering der hænger fast på sin plads, på den specialdesignet nøglekrog. Enkelt at fastgøre og flytte. Nøgleringens etiket kan nemt markeres hvilket gør det hele overskueligt og nemt at holde styr på sine nøgler.

Specifikationer

Mærke
Durable
Producentens Varenummer
1951-23
GTIN
4005546103730
Antal pr. pakke
1
Antal pr. kolli
16
Farve
Sølv
Model
Key Box
Format
18 nøgler