Besked
Spar 20% på ALT* hele weekenden med rabatkoden Black20. Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer. Se øvrige regler.
  • Motivation Kit Bog "Make Your Bed" + Strømper Str. 37-43
  • Motivation Kit Bog "Make Your Bed" + Strømper Str. 37-43

Motivation Kit Bog "Make Your Bed" + Strømper Str. 37-43

Varenr.
149551

Operators Coffee ClubGavesæt med bogen ”Make Your Bed” og strømper. Fortalt med stor ydmyghed og optimisme tilfører denne bog læseren simpel og universel visdom, der kan inspirere læseren til at gøre en forskel, selv i de sværeste øjeblikke. Du får også et par anti-blister sokker til dine krævende outdoor eventyr. Strømper str. 37-43.

Læs mere

Antal

Pr. stk.

Spar

500,00 kr.
Levering
Forventet levering 26.01.22

Beskrivelse

Gavesæt med bogen ”Make Your Bed” og strømper. Fortalt med stor ydmyghed og optimisme tilfører denne bog læseren simpel og universel visdom, der kan inspirere læseren til at gøre en forskel, selv i de sværeste øjeblikke. Du får også et par anti-blister sokker til dine krævende outdoor eventyr. Strømper str. 37-43.

Den 17. maj 2014 holdt Admiral William H. McRaven tale for afgangsklasserne ved University of Texas i Austin på deres dimissionsdag. Med inspiration hentet fra universitetets slogan, "Hvad der starter her – ændrer hele verden", fortalte han om de ti principper, han lærte under Navy SEAL uddannelsen, der hjalp ham med at overkomme udfordringerne, ikke kun under sit
aspirantforløb og lange karriere i Søværnet, men gennem hele sit liv; og han forklarede, hvordan hvem som helst kan bruge principperne til at ændre sig selv – og hele verden – til det bedre.

Fortalt med stor ydmyghed og optimisme tilfører denne bog læseren simpel og universel visdom, praktiske råd og opmuntrende ord, der kan inspirere læseren til at gøre en forskel, selv i de sværeste øjeblikke.

Specifikationer

Mærke
Operators Coffee Club
Model
OperatorsCoffeeClub
Leverandør Varenummer
OSMOTIVATION-37-43