Skip to main content
Dine genveje
Måtter

Måtter

Her finder du vores udvalg af måtter. Vi forhandler måtter til flere formål. Vi har de gængse måtter, der benyttes ved indgange og andre steder, hjvor der kan opstå et behov for aftørring af fødder. Derudover forhandler vi ergonomiske aflastningsmåtter, der hjælper folk i en hverdag med meget stillesiddende arbejde. Vores udvalg af måtter er brede, så vi har sikkert lige den, du er på udkig efter. Det finder du ud af ved at gennemgå sortimentet herunder. God fornøjelse!

resultater

Få en aflastende dag på jobbet.

Vores måtter er lavet i kvalitetsmaterialer, der virker aflastende på både ben og fødder, og som samtidig øger blodcirkulationen. Derfor er sådan en type måtte særdeles velegnet til bl.a. butikker, kontorer o.l., men kan også sagtens bruges til andre formål. Mangler du også en måtte til din kontorstol? Så tilbyder vi også stoleunderlag i samme gode kvalitet.

Måtter i praktiske og neutrale farver og materialer.

Vi tilbyder måtter i både antracit, grå og sort, der er særdeles praktiske i forhold til rengøringen. En måtte fra Mogens Daarbak A/S kan både bruges i virksomheden og til privaten, idet de kan kombineres flere ad gangen, så du selv kan bestemme størrelsen.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)