Skip to main content
Brochurestander

Brochurestander

Vi tilbyder eksklusive, men billige brochurestandere til vægge i mange forskellige størrelser og materialer. Mangler du yderligere opbevaring, har vi også et bredt udvalg af opbevaringsmøbler til samme gode priser, uden det går på kompromis med kvaliteten. 

resultater
Søgningen gav ikke noget resultat

Brugervenligheden er i top

Inden du kommer hjem med dine nye brochurestander, tænker du måske ”hvordan får jeg sat den sammen?”. Dette er ikke noget problem, da standerne er designet med brugeren for øje. Hvis du tidligere har haft bare lidt kendskab med en værktøjskasse, bliver det en leg for dig at sætte den op. Vores brochurestandere fra Ex-form kommer i både ahorn og sort i mange forskellige størrelser, så du kan let finde en stander, der passer ind, hvor du mangler en. 

Én vare – mange funktioner

Selvom navnet antyder, at det udelukkende er en stander til brochurer, er dette ikke tilfældet. Vores standere kan sagtens bruges som fx menuholder, en holder til bøger eller måske til at sætte pynteting på – du bestemmer helt selv, hvordan standeren skal bruges. Hvis du har brug for et alternativ til vores væghængte brochureholdere, tilbyder vi også brochureholdere i andre designs – herunder fx skråfag og brochurestativer.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)