Skip to main content
Dine genveje

Skriveborde

Køb dit nye skrivebord her. Vi forhandler skriveborde fra kendte leverandører så som Cube Design, Montana og Dencon i mange forskellige materialer og farver. Alle skriveborde er af høj kvalitet og kommer i flere forskellige mål, så der også er et skrivebord, der passer til netop dit kontor. Se de fordelagtige priser på vores borde, alle med hurtig levering.

resultater

Skriveborde i alle afskygninger 

Vi har Danmarks største udvalg af skriveborde i topklasse til dig og dine kolleger. Vi har alt fra designskriveborde, billige skriveborde, skrivebord med hæve/sænke-funktion, små og store borde samt skriveborde velegnet til kabelgennemføring. Kort sagt; hvis du mangler et skrivebord, finder du det hos Mogens Daarbak A/S.  

Vores udvalg giver dig den løsning, der passer til den enkelte medarbejder

Vores brede udvalg af skriveborde giver dig muligheden for at finde netop det bord, der matcher både den enkelte medarbejder og resten af dit kontorinventar. Vi tilbyder skriveborde til alle behov og vores borde fås i forskellige mål og størrelser i bl.a. ahorn, aluminium og bøg samt farverne hvid, lysegrå og sort. Se også vores store udvalg af hæve/sænkeborde samt vores sortiment af tilbehør til skrivebordet. Mangler du også en komfortabel kontorstol, der giver den bedste arbejdsstilling? Hos Mogens Daarbak kan du finde alt, du har brug for, samlet ét sted til konkurrencedygtige priser og i høj kvalitet.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)