Skip to main content
Dine genveje

Konferenceborde

Gå på jagt i vores sortiment af konferenceborde, og skab det konferencelokale, du ønsker. Vi tilbyder borde i både ahorn, birk og valnød fra producenter som Fora Form og Lammhults til vores velkendte billige priser og høje kvalitet.

resultater

Mogens Daarbak A/S skaber rammerne for alle typer mødeaktiviteter

Vores brede udvalg af kvalitetsborde giver dig muligheden for at finde et bord, der passer til enhver mødeaktivitet – lige fra mindre 4-personersborde til lange og sammenklappelige borde. På den måde gør det dit konferencelokale til et fleksibelt rum og kan hurtigt arrangeres så det passer til en bestemt mødeaktivitet. Foruden den høje kvalitet kommer vores møbler i forskellige bordoverflader og modeller i bl.a. sort, hvid og mørkegrå. 

Find det hele ét sted

Et konferencelokale består naturligvis ikke kun af borde. Vi forhandler alt, der hører til i et mødelokale, så du nemt kan finde det hele ét sted. Vores udvalg af stole gør det let for dig at skabe et stilrent og brugervenligt lokale til billige priser i høj klasse. Vi tilbyder desuden projektorer, præsentationsværktøjer samt lærreder og tavler, der vil være særdeles anvendelige under et møde.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)