Skip to main content
Dine genveje

Hæve sænkebord 1-leddet

Køb dit næste hæve sænkebord med 1 led i den bedste kvalitet hos Mogens Daarbak A/S. Vores udvalg rummer mange forskellige modeller i flere størrelser og brands – alle med høje standarder i både kvalitet og materialer.

resultater
Søgningen gav ikke noget resultat

Hæve sænkebordet - bordet der passer til alle

I en virksomhed med mange medarbejdere kan det være lidt af en udfordring at finde et bord, der passer alle. Derfor kan et hæve sænkebord være en fordelagtig løsning. Med dets hæve- og sænkefunktioner kan det tilpasses alle arbejdsstillinger, som betyder, at du ikke køber ét bord, der kun passer til én person. Hæve sænkebordet der fås med både et led og to led, er den fleksible og kvalitetsbevidste løsning til virksomheden, der ønsker det bedst mulige arbejdsmiljø for sine medarbejdere.

Den sunde løsning til kontoret

Et hæve sænkebord fra daarbak.dk er den gode og prisvenlige løsning til et sundt kontormiljø. Vores kvalitetsborde sikrer dig og dine medarbejdere en komfortabel og billig arbejdsløsning til kontoret. Bordene kommer i forskellige størrelser og modeller og forhandles blandt andet i farven sort, der passer ind i alle rum.

Kom gerne forbi i en af vores butikker og se vores store udvalg af hæve sænkeborde, skriveborde eller kantineborde, hvor vi står klar med gode råd og grundig vejledning.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)