Skip to main content
Dine genveje

Hæve sænkeborde i alle kvaliteter

Er du på udkig efter et hæve sænkebord til privaten eller virksomheden? Vi har 1. klasses hæve/sænke borde til alle behov, størrelser og kvaliteter. Vi har et stort lagerprogram af kvalitets-borde, som kan leveres hurtigt.
Benyt filtrerings mulighederne i venstre side, for at finde frem til den kombination af bordplade og stel, som du ønsker. 

resultater

Køb dit nye hæve sænkebord her

Udvalget af hæve sænkeborde er stort på daarbak.dk. Her finder du en alsidig sammensætning af elektriske hæve sænkeborde, hvor der er mulighed for en række forskellige stel sammensat med bordplader i blandt andet linoleum, finer eller laminat samt med og uden kabelgennemføring. I ovenstående udvalg vises hæve sænkebord med to led, men der er ligeledes mulighed for hæve sænkebord med et led.

Et hæve sænkebord passer til alle

I en virksomhed med mange medarbejdere kan det være lidt af en udfordring at finde et bord, der passer alle. Derfor kan et hæve sænkebord være en fordelagtig løsning. Med dets hæve- og sænkefunktioner kan det tilpasses alle arbejdsstillinger, som betyder, at du ikke køber ét bord, der kun passer til én person. Hæve sænkebordet er den fleksible og kvalitetsbevidste løsning til virksomheden, der ønsker det bedst mulige arbejdsmiljø for sine medarbejdere.

Et hæve sænkebord fra daarbak.dk er den gode og prisvenlige løsning til et sundt kontormiljø. Vores kvalitetsborde sikrer dig og dine medarbejdere en komfortabel og billig arbejdsløsning til kontoret.

Med andre ord finder du hæve sænkebordet til dine ønsker og behov er på daarbak.dk. Gør din handel online eller kom gerne forbi i en af vores butikker og se vores store udvalg af hæve sænkeborde, skriveborde eller kantineborde, hvor vi står klar med gode råd og grundig vejledning.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)