Skip to main content
Dine genveje

Hæve/sænkeborde & kontorborde

Hos Mogens Daarbak A/S finder du et stort udvalg af hæve/sænkeborde, kontorborde, ståborde og skriveborde i høj kvalitet, der passer lige ind på jeres arbejdsplads eller i hjemmet. Med vores store udvalg fra mange forskellige producenter som bl.a. Dencon, Montana og Erik Jørgensen kan du finde den løsning, der passer til netop dit behov. Find dit foretrukne hæve/sænkebord, kontorbord, kantinebord, loungebord eller skrivebord ved at klikke på kategorierne i menuen til venstre.

 

Mest populære

 

Alle hæve/sænkeborde & kontorborde

resultater

Vores borde matcher alle typer indretning

Gode borde er en uundværlig del af et godt arbejdsmiljø. Uanset hvilke slags borde du mangler – borde til kantinen, til loungen eller til kontoret – finder du hos os et bredt udvalg af mange forskellige typer borde med alt fra café- og skriveborde til konference- og loungeborde. Disse forskellige kvalitetsborde kommer i bl.a. materialerne ahorn, bøg, birk og valnød, men også i farverne hvid, sort og grå. Hos os er kvalitet i højsædet, og vi tilbyder både billige og eksklusive løsninger, så vi kan matche dine specifikke ønsker og behov.

Skab dit helt personlige bord

Har du specifikke ønsker til dit kommende skrivebord, eller opfylder vores eksisterende løsninger ikke dit behov, ønske om farve eller materiale? Så kan vi med vores udvalg af bordplader og stel fra vores lagerprogram tilbyde dig en mulighed for selv at sammensætte dit bord. Vi forhandler stel og bordplader i forskellige størrelser, former, farver, materialer og modeller – mulighederne for kombination er mange, og på den måde kan du finde en stil, der passer til netop dig! Ønsker du montering ved leverance, kan vi også sørge for dette.

Husk stoleunderlag når du køber nyt skrivebord

Med vores kvalitets stoleunderlag får du den bedste beskyttelse af trægulve eller gulvtæpper samtidig med, at det bliver nemmere at køre frem og tilbage på din kontorstol. Vores stoleunderlag findes i mange forskellige størrelser i diskrete og enkle designs, og du vælger selv, om undersiden skal bestå af pigge eller en flad bund. Er du på udkig efter et ergonomisk stoleunderlag, der også kan fungere som en aflastende arbejdsmåtte til stående arbejde, har vi også det. Nogle af vores stoleunderlag er lavet i et blødt skummateriale, der aflaster led og muskler, mindsker trætte rygge, fødder og ben og øger blodcirkulationen, så din medarbejder kan få en mere komfortabel arbejdsdag.

Vores brede udvalg sikrer dig den bedste løsning

Vores brede sortiment gør det let for dig at se forskellige løsninger til din indretning – hvad end det drejer sig om et bord til kontoret, kantinen eller et nyt skrivebord. Vi har gode priser på kvalitetsborde i forskellige stile, som gør det let for dig at finde optimale og billige løsninger til din indretning. Du er velkommen til at se vores bordløsninger, men også vores store udvalg af emballage og kontorartikler såvel som IT og elektronikudstyr samt catering og service, i en af vores mange afdelinger. Vi har i alt ni afdelinger i henholdsvis Aalborg, Roskilde, Silkeborg, Brønderslev, Vejle, Horsens, Varde og Ribe, hvor vi ofte holder lagersalg med favorable priser på borde og skriveborde.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)