Skip to main content
Dine genveje

Hæve/sænkeborde & kontorborde

Hos Mogens Daarbak A/S finder du et stort udvalg af hæve sænkeborde, kontorborde og skriveborde i høj kvalitet. Med vores store udvalg fra mange forskellige producenter som bl.a. Dencon, Montana og Erik Jørgensen kan du finde den løsning, der passer netop din virksomhed. Find dit foretrukne hæve sænkebord, kontorbord, kantinebord, loungebord og skrivebord her.

 

Mest populære

 

Alle hæve/sænkeborde & kontorborde

resultater

Vores borde matcher alle typer indretning

Hos Mogens Daarbak finder du et bredt udvalg af mange forskellige typer borde med alt fra caféborde til konference- og loungeborde. Disse forskellige kvalitetsborde kommer i bl.a. ahorn og bøg, men også hvid, sort og grå. Hos os er kvalitet i højsædet, og vi tilbyder både billige og eksklusive løsninger, så vi kan matche dine ønsker. 

Husk stoleunderlag når du køber nyt skrivebord

Med vores kvalitets stoleunderlag, får du den bedste beskyttelse af trægulve eller gulvtæpper. Stoleunderlag findes i mange størrelser, og du vælger selv om undersiden skal bestå af pigge eller flad bund.

Vores brede udvalg sikrer dig den bedste løsning

Vores brede sortiment gør det let for dig at se forskellige løsninger til din indretning – hvad end det drejer sig om et bord til kontoret, kantinen eller et nyt skrivebord. Vi har gode priser på kvalitetsborde i forskellige stile, som gør det let for dig at finde optimale og billige løsninger til din indretning. Du er velkommen til at se vores bordløsninger, men også vores store udvalg af emballage og kontorartikler såvel som IT og elektronikudstyr samt catering og service i en af vores mange afdelinger. Vi har i alt ni afdelinger i Aalborg, Roskilde, Silkeborg, Brønderslev, Vejle, Horsens, Varde og Ribe, hvor vi ofte holder lagersalg på borde og skriveborde.  

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)