Skip to main content
Dine genveje
Lydabsorberende skærm

Visuelle & Lydabsorberende afskærmning

Her finder du vores udvalg af lydabsorberende afskærmninger med et lækkert, visuelt udtryk i den absolutte bedste kvalitet. Med mærker som Abstracta, Borks, Glimaka og Image Collection kan du skabe en unik og anderledes inddeling og -retning af rum i inspirerende farver og former til kreative omgivelser. 

resultater
Søgningen gav ikke noget resultat

Én afskærmning – mange muligheder

En afskærmning kan ikke nødvendigvis kun bruges til inddeling af kontoret. Hvad med en atypisk rumdeler? Eller kombinér den med dine receptions- eller loungemøbler – kun du sætter grænserne. Med afskærmningernes kreative udformninger og spændende farver – herunder både rød, pink, lilla, orange, gul og lime, men også blå, hvid, sort og mørkegrå – kan du skabe din egen kombination, der passer til din indretning.

Mere end bare en afskærmning

Vores afskærmninger er udviklet med brugeren i fokus, og du vil formentlig – ligesom mange andre – gerne have den bedste og mest funktionelle løsning til en billig pris. Mange af vores afskærmninger kan derfor både bruges som opbevaring af dine papirer, men også som både opslagstavle eller til at skrive på. Samtidig er de særdeles anvendelige som alternativ til et lærred ved brug af en projekter.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)