Skip to main content

Tilbehør til akustikløsninger

Mangler du noget til at pynte på din væg? Så prøv en akustisk væg fra Abstracta eller Glimakra. Foruden flotte og kreative designs i mange inspirerende farver er de også lydabsorberende, så du kan skabe en behagelig akustik i ethvert rum. 

resultater

Vægakustisk løsning i flot design og god kvalitet

Vores brede sortiment indeholder vægakustik af høj i mange forskellige størrelser og modeller i både neutrale farver i form af sort, mørkegrøn og grå, men også mere iøjnefaldende farver som gul, lime, lyseblå, orange og rød. Da de er produceret i et stilfuldt og moderne design, fungerer de særdeles godt som vægdekoration. Hvad med at udskifte de gamle billeder, du har hængende? Og måske i samme omgang kassere den gamle lampe og i stedet udskifte det med en belysning, der passer ind til de møbler, du har stående.

 

Flere muligheder for at skabe god akustik.

Er det et stort rum, du skal indrette, eller mangler du en anden løsning end væghængende akustik? Så er vores udvalg af visuelle afskærmninger måske løsningen. Disse er – ligesom alle vores produkter – i god kvalitet til priser, hvor alle kan være med. Denne type afskærmning kan desuden let kombineres med både vores gulvskærmvægge og bordskærmvægge, som du også finder online.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)