Skip to main content
Dine genveje
Gulvskærmvæg

Gulvskærmvæg

Køb gulvskærmvægge fra Abstracta hos Mogens Daarbak A/S i lækre materialer og topkvalitet. Det er en perfekt løsning til afskærmning af kontorpladser eller rumdelere. Vi forhandler i både lilla, rød, sort, grå og hvid, men også i en spændende speciallak. 

resultater

Del din indretning op med en gulvskærmvæg

Modsat bordskærmvægge kan en gulvskærmvæg bruges til mere end afskærmning af borde. En gulvskærmvæg kan bruges til at inddele både kontorer, værelser og andre rum, hvor en opdeling af rummet er ønsket. De er meget brugervenlige pga. deres fleksibilitet og lette materiale, der gør det let at rokere rundt på dem.

Sænk støjniveauet

Idet gulvskærmvæggene er produceret i mineraluld, gør det dem lydabsorberende, så du kan minimere støjniveauet. Foruden deres klare funktionelle fordel kan gulvskærmvægge også give et stilfuldt touch til din indretning. Med vores brede udvalg kan du finde netop den afskærmningsløsning, der passer til det, du søger. Se desuden vores udvalg af visuelle afskærmninger, hvor vi har et yderligt sortiment af afskærmninger i lækkert design og høj kvalitet.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)