Skip to main content
Dine genveje
Bordskærmvæg

Bordskærmvæg

Find din næste bordskærmvæg online til afskærmning af skriveborde eller kontormøbler. Vi forhandler med det eftertragtede Abstracta, så du får en kvalitetssikret løsning til lave priser. Se desuden vores udvalg af gulvskærmvægge og visuelle afskærmninger.

resultater

Hold styr på sagerne

En bordskærm er særdeles anvendelig, hvis du har svært ved at få plads til det hele på dit skrivebord. Mange af afskærmningerne kommer med en funktionsliste, hvor du let kan holde styr på bl.a. brevordnere, kopipapir og skriveredskaber. Samtidig er en bordskærmvæg rigtig god, når der skal arbejdes koncentreret, så dine medarbejdere ikke bliver forstyrret af kolleger eller andet støj.

Undgå rungende koncerter på kontoret

Vores afskærmninger er bl.a. produceret i mineraluld af høj kvalitet, der er lydabsorberende. På den måde bliver der skabt et mere roligt lokale – men også mere arbejdsvenligt lokale. I et rum uden lysabsorberende elementer kan man hurtigt blive ør i hovedet pga. den konstante summen, men dette bliver klart minimeret ved brug af bl.a. bordskærmvægge fra Mogens Daarbak A/S. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)