Skip to main content
Sofa

Sofa

Hvis du er på jagt efter en ny sofa, så er vi behjælpelige, hvad end det er til stuen, loungen eller andre rum. Vi tilbyder både eksklusive sofaløsninger og kvalitetssofaer fra bl.a. Dencon, D-just og Erik Jørgensen Furniture. Køb din næste sofa hos daarbak.dk. Sofa til virksomhed og private. Finder du ikke den sofa du søger, er du velkommen til at kontakte vores møbelafdeling på telefon 96 33 33 33.

resultater

Vi tilbyder unikke og eksklusive møbler i høj kvalitet

Vores sortiment strækker sig fra både grå, sorte og hvide sofaer til mere farverige sofaer i både lyseblå, orange og rød. En sofa kan skabe rammen om det rum, du vil indrette, hvorfor det er vigtigt, at du kommer hjem med den sofa, der lige netop passer til dig eller virksomheden. Klik dig ind på de forskellige sofaer, og find mere dybdegående informationer om både specifikationer, materialer og lignende.

Indret dine lokaler med møbler fra www.daarbak.dk

Brugervenlighed, god service og kvalitet til billige priser er det, vi ønsker, at vores kunder skal opleve ved at handle hos Mogens Daarbak A/S. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af brands som Fora Forum, Lammhults og Magnus Olesen, hvor du kan finde møbler i mange størrelser, modeller og farver. Det samme gælder for vores andre møbler. Tag fx et kig på vores udvalg af kvalitetsstole, -borde og andet tilbehør, så du let kan indrette dine lokaler med kun få klik. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)