Skip to main content
Dine genveje
Skranker

Skranker

Med en skranke er du klar til professionekt at byde velkommen til dine gæster og kunder. Vi forhandler skranker i flere typer træ, farver og modeller, så du kan finde lige den skranke, der passer ind i dit rum. Ved at have en skranke er det let for folk at henvende sig når de kommer ind i din virksomhed, da en skranke indbyder til dialog med de ansatte. Benyt desuden skranken til at placere foldere, slik, planter og hvad du ellers gerne vil tilbyde eller fremvise. 

resultater
Søgningen gav ikke noget resultat

Din virksomhed – dit valg

Hvad end du står over for en omfattende indretning af din reception, eller du blot ønsker en ny skranke, har vi et stort udvalg at vælge i mellem. Vi forhandler møbler fra Cube Design, Dencon og Fumac, der både leverer skranker i ahorn, bøg og valnød, men også spændende farver som grøn og orange. Naturligvis har vi også mere neutrale skranker i sort, hvid og antracit. Du vælger selv, hvordan din reception skal indrettes, og med varer fra Mogens Daarbak A/S er du sikret en kvalitetsløsning til billige priser.

Gør dine medarbejdere glade

Vores skranker er udført i lækre materialer og design, der sikrer, at dine medarbejdere får et funktionelt og komfortabelt arbejdsområde. Vil du også have, at det gør sig gældende for resten af din virksomhed? Vi har alt fra stole, borde og lamper til kontorartikler og IT og elektronik og meget mere. Gå på jagt her på webshoppen, og bliv inspireret til både din virksomhed og privaten.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)