Skip to main content
Dine genveje
Reception & Lounge

Reception & Loungemøbler

Find alt du mangler til receptionen og loungen. Vi har både reolskranker, skranker og sofaer fra bl.a. Fumac, Magnus Olesen, Dencon og Erik Jørgensen furniture – alt sammen i lækre materialer og topkvalitet. 

resultater

Gå på opdagelse, og skab den indretning, der passer dig

Vi tilbyder både store og små møbler og møbler i forskellige former, størrelser og farver – vi har stort set alt, du mangler for at sammensætte din lounge eller reception. Vores produkter er både slidstærke og robuste og produceret i kvalitetsmaterialer, men samtidig skabt i smukt og stilrent design, der giver et eksklusivt og moderne udtryk. 

Fortæl, hvem du eller din virksomhed er, gennem din indretning

Receptionen og loungen er ofte det første, man ser af din virksomhed. Da førstehåndsindtrykket har stor betydning i mange sammenhænge, er det vigtigt, at indretningen afspejler din virksomhed. Men receptions- og loungeindretningen er meget mere end kun sofaer og skranker. Vi tilbyder også både lamper, borde og brochureholdere og -standere og meget mere, som kan være brugbare i din indretning. Mangler du inspiration og vejledning? Vi står altid klar til at hjælpe din i en af vores butikker landet over. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)