Skip to main content
Dine genveje

Kassetter

Mangler du overskuelighed på dit skrivebord? Så kan en kassette fra Mogens Daarbak A/S være løsningen. Se udvalget af kassetter i høj kvalitet fra mærker som Cube Design, Dencon og Omann.  

resultater

Organisér og skab orden i dine papirer

Ligger der også uendelige stakker af papirer på dit bord, der skaber rod og uorden? Med ringbind, brevordnere  eller sorteringsmapper fra Mogens Daarbak A/S kan du få styr på dine ting og samle det hele i en kassette.  Kassetten er egnet til at sætte under dit skrivebord, hvor du på den måde kan organisere dine papirer, men stadig have dem tæt på dig. Kassetterne fås i både antracit, hvid, sort og brun, så du kan let finde en, der passer i din indretning. En kassette fra Mogens Daarbak A/S er for dem, der ønsker orden i topkvalitet og godt design – hvad end det er til privat brug eller på arbejdspladsen. 

Skab overblik med opbevaringselementer fra Mogens Daarbak A/S

Hvis du mangler en anden type opbevaringsmøbel i den samme gode kvalitet, kan en reolkasse være løsningen. Kassen passer både på reoler og hylder og holder let styr på dine småting. På den måde kan du på en let og overkommelig måde genskabe overblikket i dine papirer og andre småting.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)